• Facebook Social Ikon
  • Instagram

SCROLL

Down Arrow
 Paddle tennis blue court without people
white_textlogo_transparent_background.pn

Kontakta oss för  privatlektion

Grundkurs

Steg 1-4

Efter fyra tillfällen har man fått ta del av grundläggande kunskaper och skapat sig en bra grund för att kunna fortsätta utvecklas på ett bra sätt.

STEG 1 - grundslag

STEG 2 - volley

STEG 3 - overhead spel

STEG 4 - matchspel

Prist: 300 kr/h

minst 2 deltagare

träning försvar

En lektion där vi går igenom grunderna vad gäller positionering i försvarsspelet och tränar på att utnyttja glaset till vår fördel. Avgörande faktorer för att ge sig själv tid och hitta "lugnet" i försvarsspelet.

Prist: 300 kr/h

minst 2 deltagare

Prist: 400 kr/1,5h

minst 2 deltagare

Träning

volley

En lektion där vi fokuserar på volley. Vi går igenom rätt fotisättning, rörelsemönster och bollkontroll. En stabil volley är avgörande för att kunna behålla nätpositionen och tvinga fram misstag hos motståndarna.

Prist: 300 kr/h

minst 2 deltagare

Prist: 400 kr/1,5h

minst 2 deltagare

Träning matchspel

En lektion där vi går igenom samarbetet på banan, rörelsemönster och speltaktik. Vi fokuserar träningen på matchlika övningar samt rent matchspel men där vi ofta stannar spelet och går igenom vad vi gör bra respektive var det finns utrymme för förbättringar

Prist: 300 kr/h

minst 2 deltagare

Privatlektion

En lektion där vi helt och fokuserar på vad just du behöver träna på. Eller är ni kanske ett par som behöver spetsa matchspelet inför nästa prestigefyllda match!

Pris (ex banhyra):

1 spelare 500 kr/h

2 spelare 600 kr/h

3 spelare 700 kr/h

4 spelare 800 kr/h

Nuvarande träningsupplägg

OM HG Padel

Mitt namn är Hasse Grobecker och jag kommer från tennisen där jag spelade professionellt under många år. Sedan ett par år tillbaka fastnade jag för padeln och har sedan dess ägnat mycket tid till att utveckla mitt egna spel samt utbildat mig till tränare. Min drivkraft är att ta DIN padel till nästa nivå. Vare sig du vill spetsa ditt spel inför nästa "viktiga" match eller om du vill utveckla din padel från grunden upp så hjälper jag dig på vägen.

Jag jobbar gärna med dig oavsett nivå, nybörjare eller tävling.

Jag tränar framförallt hos Popup Padel (Kungsängen) samt Padel Sports Club (Eskilstuna). Är du intresserad och kommer någon annanstans ifrån, kontakt mig så får vi se om vi kan hitta en lösning.

Sportsman playing padel game.jpg
153832504_272264274263044_40629681352143

Hans Grobecker

Tenniskarriär

Min tenniskarriär tog fart på allvar vid ungefär 14 års ålder då jag flyttade med mina föräldrar till Beijing i Kina. Där tränade jag på heltid ca 25 h/vecka på en kinesisk sportskola. Efter ett år var det dags för gymnasiet och det blev naturligt att ta ett lite större beslut, skola eller tennis? Jag hamnade då i USA och Florida där jag checkade in på Evert Tennis Academy och skulle förbli där de kommande 2 åren. Där fick jag högklassig träning både vad gäller fys och tennis och fick erfara amerikanarnas strukturerade träningsmetoder i 25-30 h/vecka. Väl hemma igen tränade jag i Uppsala men spenderade mycket av min tid på resande fot och spelade tävlingar runt om i världen. Jag nådde en högsta ranking på 677 i världen innan jag tillslut gav upp tenniskarriären. Efter det blev det skola, universitet och tillslut 9 års arbetslivserfarenhet inom IT innan jag valde att bli egenföretagare och nu padeltränare främst i Stockholm Norrort.

 

Padel är en fantastisk sport som kräver både teknik, taktik och en hel del uthållighet och tålamod. Den är väldigt social då det både är kul och givande för olika nivåer att spela mot varandra. Det finns alltid något man kan träna på. Det jag fastnat mest för är helt enkelt att jag alltid är lite gladare och har en lite bättre känsla i kropp och själ när jag lämnar hallen än när jag kom dit.

Förutom att jag lärt och utvecklat mitt egna spel de senaste åren med ett öppet sinne för skillnaderna mellan tennis och padel, så har jag haft förmånen att träna med framstående svenska och spanska spelare och tränare. Nu är jag redo att dela mina kunskaper och erfarenheter och ta dig till din nästa nivå.

Padeltränare

Logo-v2-transparent.png

Kontakta mig